Import

logo_Outline-Italie_zwart

Outline is in 1973 opgericht door Guido Noselli. Sinds de eerste dag is Outline een volledig zelfstandig opererend bedrijf, zonder investeerders, vreemd geld of risicokapitaal. Outline ontwerpt, ontwikkelt en produceert grote, middelgrote en kleinere luidsprekersystemen. Ze zijn innovatief en gebaseerd op de nieuwste technologieën, zoals FPGA. Klaar voor de concert- en pro-audiomarkten van de 21ste eeuw.

Altijd opzoek naar het beste geluid.

Made in Italy

Wat maakt Outline zo bijzonder? Kenners weten wat ‘Made in Italy’ in de geluidsbranche betekent. Kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat geldt voor de kleine Vegas-serie, die geschrikt is voor horeca en kleine zalen, tot toppers als de Mantas 28 en de Superfly. Die laatste twee worden vaak toegepast in grote systemen voor bijvoorbeeld evenementenhallen.

Wilt u nog groter? Kies dan voor de Grant Touring Outline-serie, die al is geïnstalleerd in de voetbalstadions van onder meer de Kazan Arena in Rusland en van Legia Warsaw in Polen. Dekkerssound richt zich met Outline vooral op de Vegas-serie en op de line array-elementen en de systemen van de Superfly en de Mantas 28.